Frukost på Alla hjärtans dag

Frukost, det är nåt särskilt med en riktigt god frukost. På samma sätt som jag gillar afternoon tea så gillar jag också frukost. En lyxig helgfrukost som man kan sitta och äta av länge. Själva frukostmaten är så himla god också, kanske är det för att det är det första man äter på dagen? Aptiten är kanske på topp efter nattsömnen? Det bästa med att bo på hotell tycker jag är hotellfrukosten och alla valmöjligheter som finns så att jag kan komponera en riktigt bra frukost.

På Alla hjärtans dag ordnade jag en extra god frukost. Vi inledde med grapefrukt, juice och turkisk yoghurt med blåbär jag plockade i Härnösand i somras, pumpafrön, riven kokos och lite honung som jag ringlade över. Enkelt och riktigt gott. Yoghurten såg dessutom väldigt aptitlig och fräsch ut upplagd i glas.
Frukost på Alla hjärtans dag

Frukost på Alla hjärtans dag

Sen blev det äggröra med stekt bacon och tomat, amerikanska pannkakor med sirap, olika sorters frukt för att tillsist avrunda med te och nybakade scones. Scones var så där perfekt ljumna och var så goda med lite smör och ost. Snacka om att vi var mätta efter det här. Jag behövde inte äta mycket mer på den dagen kan jag säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *