Promenad Djurgårdsbrunnsviken
Bild

Promenad runt Djurgårdsbrunnsviken

Gårdagen bjöd på en fin promenad runt Djurgårdsbrunnsviken med trevligt sällskap. Vi strosade i lugnt tempo och hann prata om allt möjligt under tiden. Promenader är bra på det sättet tycker jag, det är som att hjärnan kommer igång av rörelsen och den friska luften. Jag upplever det även när jag går själv, då är det skönt att bara vara eller lyssna på nån bra podd och bli inspirerad. Det var en fin och lugn runda att promenera så det kan jag rekommendera. Jag har gått en del av sträckan vi gick igår på sommaren och då är det verkligen fint! Nu är det fortfarande rätt grått, naturen har inte riktigt vaknat än och det var rena isbanan vissa partier så det gäller att se upp.

Men solen sken även igår och det var skönt att hinna få lite solljus på ansiktet innan den gick ner igen. Våren ligger i luften!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *