Solen är extra stor
Bild

Solen, vad händer?

På vägen till gymmet knäppte jag den här bilden, solen såg helt enorm ut! Är det på grund av molnen? Att de på nåt sätt sprider ut solljuset så att solen ser större ut? Eller är det nåt annat väderfenomen? Jag vet inte, men megastor var solen idag.

Väl på gymmet körde jag pass för överkroppen, rygg, axlar, biceps, triceps och lite bröst. Överkroppsstyrka är inte min starkaste sida, men jag har gjort framsteg, om än små.

Kvällens pass bestod av:

  • Latsdrag
  • Dips
  • Bicepscurls
  • Axelpressar
  • Armhävningar
  • Ryggresningar i ställning
  • Tricepsdrag över huvudet
  • Stående rak press

Det här upplägget är ganska standard för mig, bara lite tricepsdrag på bänk och träning på att göra chins som saknas. Jag vet ju att man behöver förnya sig ibland och köra andra övningar för att utvecklas, kroppen vänjer sig så att säga efter ett tag. Men jag är väl helt enkelt lite bekväm, det är skönt att jag bara kan gå till gymmet och köra utan någon större planering. Dags att försöka ta tag i det och blanda in lite nytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *