Startat en trend för att testa nytt?

Så har mars månad kommit och dragit igång, tiden går fort nu tycker jag. När jag satt och tänkte tillbaka lite på januari och februari så slog det mig att jag testat någonting nytt båda de månaderna. I januari gled jag fram på långfärdsskridskor för första gången, en överraskande rolig upplevelse där jag gled runt, runt på Östermalms IP. Rolig aktivitet som gick utmärkt att kombinera med fika, vilket är ett stort plus för alla typer av aktiviteter. Sen i februari var det premiär för mig att gå på improvisationsteater. Jag märkte snabbt att improvisationsteater är mer interaktivt än ”vanlig” klassisk teater, åtminstone var den här föreställningen det. Verkligen kul!

Jag funderar på om den här trenden som jag oavsiktligt startar är någonting som jag ska försöka hålla i. Ska jag ha det som en utmaning under 2016? Att testa någonting nytt varje månad? Kan ju vara ett roligt mål att inspireras av. Då är frågan vad jag ska testa på nu i mars?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *